Tas saldus savaitgalio rytų lėtumas… Geriam į save saulės spindulius, į pusryčių dubenėlius beriam ką tik nuo krūmo nuskintas šilauoges. Pusryčiams – grūdėtoji varškė, granola, uogos ir paskutiniai vasaros trupiniai ♡
Tikra tiesa, kad tokiems pusryčiams receptas nebūtinas, bet skonių derinys toks paprastas ir gardus, kad norėjau jį užrašyti – ir sau, ir jums. Šilauogių sezonas tęsis dar iki pat rugsėjo pabaigos, tad net vasarai pasibaigus kalendoriuje, jos nuotaiką per kelias minutes galėsime susikurti pusryčių dubenėliuose.
Gaivu, trašku, gardu. Išbandykite!
Grūdėtoji varškė su granola ir šilauogėmis
AtsispausdintiINGREDIENTAI
200 g grūdėtosios varškės
2-3 valg. š. granolos (pvz., šios)
saujos šilauogių
šlakelio klevų sirupo
GAMINIMO EIGA
1. Į dubenėlį sudėkite grūdėtąją varškę, užberkite granola ir šviežiomis šilauogėmis.
2. Apšlakstykite klevų sirupu ir ragaukite.