Iš tiesų tai dublis jau mažiausiai ketvirtas ar net penktas, tačiau Saulėtoje virtuvėje tik antras pasirodęs, tai lai taip ir būna 🙂
Kodėl jums jį rodau? Nes šis dublis – šis iš nuotraukų į jus žvelgiantis tortas – yra ypatingas! Nes tiesiog noriu kartu pasidžiaugti – tai pirmasis mano darbelis, pirmasis užsakymas! Taip ilgai lauktos, tūkstantį kartų apmąstytos ir kruopščiai pasvertos svajonės vieną dieną pradeda pildytis 🙂
Taigi, rezultatą matote prieš akis, o torto skonis užsakovų buvo išgirtas, neišgirdau nei vieno blogo žodelio – o juk tai dviguba sėkmė, taip, man pavyko! 😀
Kalbant apie „techninę” torto pusę, akivaizdu, kad nieko naujo čia nepristatau, tik kaip ir buvo pageidauta, sujungiau dvi idėjas į vieną: varškės tortas su „Snickers” šokoladukais ir Tiramisu sūrio torto papuošimas.
Smalsiems: torto skersmuo 22 cm., aukštis 5 cm. (su biskvitiniais piršteliais – 7 cm.), svoris 1,8 kg.
P.S. O tuo pačiu, virtualų gabalėlį atpjovus, nešu ir 52 skanioms savaitėms jų pirmojo gimtadienio proga! 😀
29 komentarai
Super! Super! Super! Tikiuosi užsakymas tikrai ne paskutinis. Šaunuolė.
P.S. jei ne paslaptis, o ką pati mokaisi?
Egle, labai ačiū, aš irgi labai tikiuosi, kad ne paskutininis 🙂
P.S. Žinoma, kad ne paslaptis – ekonomiką, specializacija – marketingas 🙂
Oooo. Šaunuolė dukart 😀 Vilniuje?
Neee, Kaune, KTU 😀 Ir nieko čia „ooooo”, patikėk 😀
😀 Kaip kam. Aš labai norėjau kažkada marketingą studijuot. Daug ko norėjau 🙂 Tik va, ekonomika, tai oi kaip ne man 🙂
O ką tu studijuoji? 🙂
Marketingas kol kas pas mane tik teorinis, nors nuo trečio kurso renkamės specializaciją (iš viso jų penkios), vis tiek visoms grupėms paskaitos tos pačios 😀 Žodžiu, auksinė logika.. gal ateity kas keisis, lyg tik pirmas pusmetis toks 🙂
Beje, aš visą gyvenimą kartojau, kad stosiu bet kur, tik ne į teisę ir ne į ekonomiką 😀 Bet va gyvenimas kartais pokštus krečia 🙂
wow, koks nuostabus tortas! Linkiu ir as daug uzakymu! Sekmes 😉
Tortas dėkoja už pagyras, o aš – už tokius puikius linkėjimus 😉
Mmm tobula – galima man naktipieciams jo? :]]
Mhm, aš irgi kartojau, kad stosiu, bet kur tik ne į teisę. taip susikloste, kad šiemet magistrą jau baigiu. teisės be abejo 😀
Indre, tikiuos, kad skaniai panaktipiečiavai – žinoma, kad buvo galima 😀
Egle, va čia tai tikro oooooo 😀 Man teisė išties visada atrodė pats negailestingiausias mokslas, nebent turi tam kažkokį talentą. Taigi, tuomet tu šimtąkart šaunuolė 🙂 Ir sveikinu su artėjančia pabaiga! 😉
Hmm… kazkur matytas… 😀 😛
Astulka, didelis aciukas dar karta! Labai niamu-niamu buvo.. Taip sakant, visi laimingi ir patenkinti.. 😉
O, Indre! 😀 Dar kartą nėra už ką 😉 Labai džiaugiuosi, kad patiko, dėl to ir aš ir laiminga, ir patenkinta 😀
Sveikinu su pirmuoju u=sakymu !Labai gražus tortukas! Domina toks dalykas, i6 6okoladinu burbuliuku subereik kalnelį, o kaip tu jį sutvirtinai, kad nepabyrėtų kas sau?
Beta, labai ačiū už sveikinimus 🙂
Aš pasidarau tokį vandens – cukraus tirpaliuką, ir kiekvieną tą rutuliuką (vieną jo pusę) trumpam įmerkiu į čiut čiut šiltą tirpalą, tada dedu ant kito ir taip statau 🙂
Norėjau, Asta, taves paklausti dėl šito torto konstravimo. planuoju ir aš šita snikersinį gamint su damų pirštelių šonais, tik mastau kaip čia tuos sausainius lipdyt? ar iš šokoladiniu sausainių darei tik pagarindą, ar ir bortelius, prie kurių lipdei damų pištelius?
Justina, taip, teisingai – iš sausainių suformavau tik pagrindą, šiek tiek mažesnį už bortelius, tokio dydžio, kad aplink dar pirštelius išdėliot būtų galima, išdėliojau, užpyliau kremą ir stingdžiau 🙂
Sveika, kiek suprantu pas tave galima butu ta torta uzsisakyti?
Greta, visada prašom 😉
Mane pasiekti galima el. paštu sauletavirtuve@yahoo.com 🙂
Man neleidzia tau emailo parasyti, nes raso, kad kazkas blogai su adresu
Greta, leidžia 🙂 Laiškutį gavau ir atrašiau 😉
Labukas, ar galeciau naudoti rikota?
Taip, Rūta, galėtum 🙂 Žinoma, skonis bus ne toks pats, bet galėtum tikrai 🙂
sveikute, na radau lietuviu parduotuvej desertines varskes,tiesa,ji lenkiska, as Airijoje gyv, ir dar per savo neapdairuma, nepaziurejau, kad 18% grietinele paemiau,pakuotes labai panasios, ir man gavosi, skystokas tas idaras, ziuresiu kaip per nakt bus, anasyk gaminau Dangiska suriu torta, tai viskas gavosi idealiai…ir ta pati zalatina, as jau nuo pradziu pastebejau, kad viskai taip skysciau…. Hmmmm, pats tortas ir ideja, tai tikrai fantastiska, labai labai skanus 🙂 nors ir ta karamele isplaukia 🙂 Nieko antra syk zinosiu 🙂
Rūta, na, nežinau, žinoma, linkiu, kad viskas pasibaigtų sėkmingai, tačiau reikėtų čia tikrai plakamosios, riebios grietinėlės. Nors.. gal tavoji grietinėlė išsiplakė, nors ir mažai procentų turi? Dabar jau bus kaip bus, o kitą kartą tikrai prisiminsi dukart pažiūrėt į indelį, ar tikrai grietinėlė ta, kuri ir turėtų būti :)) Taip sakant, visos klaidos į naudą 😉
Bet bet kokiu atveju labai tikiuosi, kad tortukas bent šiek tiek sustings ir bus skaniai suvalgytas, nes kitaip juk gaila labai produktų… 🙂
Na ji issiplake,tik pasirodo liesa ji buvo, ir dar plius ji buvo jau isplakta, tokiam kaip jogurto indeli, ji kartais buna musu parduotuvese. Tai niekada tokiu nepirksiu…..
Taip, tu teisi, klaidos tik i nauda, nes tai begalo skanus tortas, mano draugas ivertino puikiai, sake viskas labai skanu, sis tortas bus mano vienas is megstamu, prisipazinsiu, as nemazai receptu is tavosios virtuves isbandziau ir ne kart nunuvyle, o stai ima koja ir pakisa kokia nors grietinele :))
Rūta, labai džiugu girdėti, kad saulėtoje virtuvėje randate sau patinkančių skanumynų 🙂 O grietinėlė ar kitos smulkmenos, linkiu, kad daugiau niekad kojos nepakištų 😉
man nuorodos tortų neveikia…
Jūrate, ačiū už pastebėjimą ir atsiprašau už nesklandumus. Jau viskas veikia! 🙂