Skonis: 9/10. Labai labai skanus patiekaliukas, vienintelė pastama sau ir kitiems – morką geriau prieš tai šiek tiek apvirti, nes to nepadarius, jos lieka trupučiuką kietokos, nors ir tai reikalą nebaisiai gadina 🙂
Sudėtingumas: nieko labai sudėtingo.
Vištienos suktinukai su morkomis
AtsispausdintiINGREDIENTAI
1/2 vištienos filė
2 morkos
1 skiltelė česnako
1/2 svogūno
40g fermentinio sūrio
vištienos prieskoniai
1 kubelis daržovių sultinio
GAMINIMO EIGA
Vištienos filė išilgai perpjauti į plonas 4 dalis – kepsniukus. Pamušti maistui skirtu paktuku ir ištrinti vištienos prieskoniais. Česnaką ir svogūną susmulkinti smulkintuvu, sūrį sutarkuoti ir viską sumaišyti. Šia mase aptepti vieną vištienos kepsniukų pusę. Ant krašto dėti morkos strypelį ir susukti suktinuką. Sutvirtinti mediniu smeigtuku. Susukus visus suktinukus, trumpai apkepti keptuvėje, sudėti į indą, apibarstyti žiedeliais supjaustyta morka, užpilti sultiniu ir dėti į 180 ºC karščio orkaitę. Troškinti apie 30 min. Skanaus!
2 komentarai
Labai aciu uz toki puiku recepta. Vakar isbandem. Musu seimai labai patiko. Tikrai gaminsim dar ne viena karta.Aciu.
Nėra už ką 😉 Labai džiaugiuosi, kad patiko 🙂