Skonis: 9/10. Kai nusibosta paprasti vištienos kepsniai („karbonadai”), tuomet vien tik jų „stiliaus” pakeitimas, atrodo, daro juos skanesnius 🙂 Be to, taip supinta mėsytė iškepa labai sultinga.
Sudėtingumas: paprasta kaip du kart du.
Vištienos kaselės
AtsispausdintiINGREDIENTAI
Vištienos filė
Vištienos prieskoniai
Druska, pipirai
GAMINIMO EIGA
Vištienos filė supjaustyti juostelėmis, pabarstyti druska, kvapniaisiais pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti per naktį šaldytuve, kad įsigertų prieskoniai. Imti po tris juosteles, susmeigti jas mediniu pagaliuku ir pinti kaselė (kaip plaukų). Kaselės pabaigoje taip pat visas tris juosteles persmeigti mediniu pagaliuku. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepus, pagaliukus ištraukti ir patiekti su norimu garnyru.
2 komentarai
Super! Aciu, kad atradau dar viena nerealu virtuves bloga 🙂 turbut teks ir man paciai viena diena susikurt 😉
Tas kaseles ir as esu darius, tikrai labai graziai atrodo, tik yra dar vienas lbai vizualiai saunus sprendimas, daryti kaseles su zuvimi – imti raudona zuvi ir balta (pvz. upetaki, lasisa ir kokia lydeka) ir zaidziant siuo spalvu deriniu pinti kaseles 🙂
Lina, super idėja! Ačiū ačiū! 🙂
Ir dėkoju už pagyrimus, labai malonu, kad kažkam mano virtuvė patinka 🙂
Ir, žinoma, sukurk ir savo blog’ą, jei tik tai tavo hobis ir jei tai tau teiktų džiaugsmą! 😉